Kaj naredi moškega seksi?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vsakemu človeku so seksi različne stvari, vse je odvisno od okusa. Vendar pa, če vzamete v roke katerokoli revijo in gledate katerikoli film, so lastnosti moškega, pri katerih se ženski spolni organi kar vnamejo. Če vprašate nas, kaj je tisto, kar naredi moškega seksualno privlačnega, imamo za vas dobro novice. Tudi če niste bili obdarjeni z videzom Adonisa, ni vse samo to. Pri moških se gleda cel paket.

Top 14 atributov, ki naredijo moškega seksi so stvari, ki niso samo zunanja školjka. Če bi želeli izboljšati vašo seksualno energijo, obstajajo način. Veliko je namreč component moškega seksapila.

 1. Natreniranost

Če ste mnenja, da vaš videz ni nič posebnega, vam naj povemo, da so ženske mnenja, da so fit, močni, natrenirani moški zelo seksi.  To ne pomeni, da morate biti  bodybuilder, vendar pa so že vidne trebušne mišice veliko bolje, kot pa da vsak večer spijete nekaj piv in imate zato tisti (ogaben) pivski trebušček. Ja, ženske so torej mnenja, da so seksi moški tisti, ki bodo nekoga “nabutali”, če jih bo preveč osvajal.

 1. Šarmatnonst

Kaj naredi moškega seksi? Šarm je vsekakor na seznamu pomembnejših stvari. To je moški, ki ve, kako se z žensko pogovarjati, kaj ji je všeč in kaj jo pritegne. Nekdo, ki ženski zna dvoriti, zaradi katerega se bo ženska sama pri sebi počutila dobro. Če se naučite, kako ravnati z ženskami, ne potrebujete nekega posebnega zunanjega videza, ki je velikokrat, tako kot smo že prej omenili, samo školjka.

 1. Stil

Moški, ki ve, kako se obleči in ve,  kaj mu pristaja, moški, ki ima torej nek stil, je še eden na seznamu najbolj seksi moških. Moški se ponavadi oblečejo za udobje, ker so mnenja, da to nekako ni pomembno. Pa vendar je. Mislite, da je ženskam bolj všeč nekdo, ki je oblečen kot brezdomec ali moški v seksi kavbojkah, supergah in recimo beli, oprijeti majici? No, vidite. Premislite še enkrat, ko boste naslednjič v trgovini.

 1. Moč in pogum

Če vprašate katerokoli žensko, so jim najbolj seksi moški, ki nosijo zdravniški plašč, kirurško haljo, policijsko ali vojaško uniform in, ja, tudi astronavtsko uniformo. Moškim so všeč poklici moči. To sedaj ne pomeni, da se morate vpisati na policijsko akademijo, pravimo vam samo, da so ženskam všeč močni in pogumni moški, tisti ki izžarevajo neko samozavest, za katere so ženske mnenja, da jih bodo ti moški lahko zaščitili. Razlog je, zakaj je Bill Clinton seksi in lahko dobi katerokoli žensko hoče. Dvomimo pa, da je to njegov videz.

 1. Denar

Ja, na žalost je premoženje moškega še ena stvar, ki ga naredi zelo seksi Premoženje namreč govorio tem, da je moški sposoben, da je zmožen zaslužiti. Premoženje tudi izžareva njegovo moč. Nekdo, ki vam v klubu plača vso pijačo, ki nosi drago uro, vozi drag avto in ima lepo stanovanje je seksi.

 1. Zrelost

Zrel in odločen moški je eden izmed najbolj seksi moških. Veliko moških je nezrelih še pri svojih 40tih ali celo 50tih letih. Nasplošno pa moški dozorijo veliko kasneje kot ženske (znanstveno dokazano, da ne bo pomote). Zato je emocionalna zrelost izredno privlačna, ker je, iskreno rečeno, redka. To, da da moški na prvo mesto svoje potrebe, ki ima močan občutek zase in je samozavesten so vse seksi lastnosti moških.

 1. Vonj

Feromoni so resna stvar. Nič ni bolj seksi, kot moški, ki nosi dišeč parfum, v majhnih količinah. Ko govorimo o majhnih količinah je to zato, ker nočete, da se za vami kar kadi parfumska cesta, ki ni več dišeča in je ženskam zaradi preveč vonja kar malce slabo. Majhna količina pomeni, da se mora parfum mešati z naravnim vonjem moškega.

 1. Talent

To, da ima moški za določeno stvar talent, da ga neka stvar veseli,ga naredi celo seksi. Npr. moški, ki igrajo kitaro, ki pojejo, ki se ukvarjajo s slikarstvom imajo ponavadi veliko oboževalk. Zakaj? Ker imajo ponavadi ženske občutek da so takšni moški bolj čustveni in da se zaradi tega lahko z njimi prej povežejo.

 1. Komunikacijska sposobnost

Moški so prepričani, da so ženskam všeč samo skrivnostni poredni moški. Ampak to je huda napaka, ker potem moški takšni dejansko želijo biti, vedno in povsod. Ženske imajo v resnici, vsaj že ko so v zvezi, rade moške, ki se znajo pogovarjati, ki jih poslušajo in razumejo.

 1. Skrivnostnost

Ko smo prej omenjali skrivnostnost… Biti skrivnosten moški, v določeni meri, je za žensko seksi. O tem ni dvoma. Zakaj? Ker ženske mislijo, da imajo skrivnostni moški globino, da se marsikaj skriva pod povrsjem. Če je moški skrivnosten in NI kreten, pomeni, da ima res več plasti, da je to, kar se skriva pod površjem… za obdržati.

 1. Starost

Ko ženska zagleda pri sebi sive lase, kar teče v frizerski salon, da se ne bi slučajno videlo, da je “stara”. Ko moški dobi sive lase, je še bolj seksi. Zakaj je temu tako? Ženske vidijo moške sive lase kot znak zrelosti in izkušenosti. Še posebej je seksi, če zna ženski pokazati, da mu je dovolj otroških igric in v svojem življenju išče resne stvari.

 1. Gibanje

Gibanje. Hoja, tek, moškega so ena izmed najbolj privlačnih stvari. Moški, ki zna nadzorovati svoje gibe, katerega drža je pokončna, tak moški izžareva samozavest. Ženske so namreč prepričane, da so takšni moški dobri ljubimci. Še posebej se to vidi pri plesu. Če moški obvlada (vsaj nekaj) plesne gibe, je velika možnost da obvlada gibe tudi v postelji. Pozor! Če niste dober plesalec, ne hodite ne oder, ker moški, ki ne zna plesati, je ravno nasprotje od seksi.

 1. Oči

Oči so verjetno TOP 5 lastnosti, ki naredijo moškega seksi. Kdaj je to jasnost in barva, največkrat pa je tisto v očeh, tisto kar vam oči govorijo. Oči so resnično okno duše, moški, ki vas pogleda v oči, vam lahko govori, brez da bi mu bilo treba sploh reči besedo.

 1. Motivacija

Nič ni bolj seksi kot moški, ki ve, kaj hoče in bo storil tisto, kar je treba, da bo prišel tja. Težko je najti nekoga, ki ima cilj in se trudi doseči ta cilj . Če ste motivirani in zelo energični, ste redko blago. Redko blago pa je visoko na lestvici seksi moških.

 

Deli.

Avtor prispevka

Komentiranje onemogočeno.